Voeg meer eiwitrijke producten toe aan je voedingspatroon

Het is een feit dat mensen die veel eiwitten in hun voedingspatroon toepassen, minder eten en ook minder snel weer trek hebben. Je kunt dus met gemakt zeggen dat wanneer je veel proteïne eet, je minder eetbuiten hebt en minder tussendoortjes zal eten. Je stofwisseling wordt daarnaast ook aantoonbaar verhoogd, je verbrandt dus meer calorieën en dat alleen al door de vertering van je voedsel. Nu is het lang niet voor iedereen gemakkelijk om meer eiwitten/proteïne toe te passen in je huidige voedingspatroon, je kunt daardoor een zetje in je rug krijgen door je voedingspatroon om te gooien en te starten met eiwitshakes als aanvulling.

Om blijvend af te vallen zal je je algehele voedingspatroon aan moeten passen, wanneer je een tijdje lang alleen shakes gebruikt hebt kan het een verademing zijn om weer ‘normaal’ te mogen eten. Dus dan is het gemakkelijk om je voedingspatroon aan te passen. Let er echter wel op voor mensen die een allergie hebben voor eiwitten of mensen met een nierziekte is het af te raden om eiwitten te eten, laat staan om een eiwitdieet te volgen.

Doe je research en ga op zoek naar een eiwitshake of eiwitshakes die voor jou gaan werken, vervang in de eerste periode ten minste twee maaltijden door een shake en ga later dingen aan je dieet toevoegen. Wanneer je ervoor zorgt dat je de inname van koolhydraten vermindert zal je zien dat je ook in een later stadium gemakkelijker op gewicht blijft. Wanneer je toch nog een klein zetje in de rug nodig hebt wanneer de periode van je eiwitdieet afgelopen is, kan je gebruik blijven maken van één shake per dag of per twee dagen of ervoor zorgen dat je de eiwitinname van je huidige voeding verhoogt. Dit kan je erg gemakkelijk doen door de volgende eiwitbronnen aan je voedingspatroon toe te voegen; avocado, linzen, quinoa en amandelen, deze producten bevatten van nature veel eiwitten.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>