Gewicht verliezen

Er zijn vele manieren om veel gewicht te verliezen in een korte periode. Echter de meeste van ons zullen dan hongerig en ontevreden zijn. Als u niet beschikt over ijzeren wilskracht, dan zal de honger ertoe leiden dat u snel opgeeft

Het 3-stappenplan beschreven hier zal je helpen:

Stap 1 – Verminder je eetlust.

Om snel gewicht te verliezen, zonder honger. Elimineer dan suikers en zetmeel

Het belangrijkste onderdeel is om suikers en zetmeel (koolhydraten) uit je dieet te verwijderen.

Dit zijn de voedingsmiddelen die insulinesecretie het meest stimuleren. Als je het nog niet wist, insuline is de belangrijkste vetopslag hormoon in het lichaam. Als insuline naar beneden gaat, heeft het een gemakkelijkere tijd om uit de vetreserves van het lichaam begint te branden vetten in plaats van koolhydraten. Een ander voordeel van het verlagen van de insuline is dat uw nieren de overtollige natrium en water uit je lichaam kunnen afstoten. Tot slot het verwijderen van suikers en zetmeel (koolhydraten) uit je dieet zal uw insuline niveaus verlagen, en je eetlust en je gewicht verliezen zonder honger.

Stap 2 – Eet eiwit, vet en groenten

Elk van uw maaltijden moet een eiwitbron, een vette bron en low-carb groenten bevatten. De bouw van uw maaltijden op deze manier automatisch breng je inname van koolhydraten in de aanbevolen range van 20-50 gram per dag. Eiwitbronnen: Vlees – Rundvlees, kip, varkensvlees, lamsvlees, spek, etc.

Vis en schaaldieren – Zalm, forel, garnalen, kreeften, etc. Eieren – Omega-3 verrijkte of geweid eieren zijn best. Eiwit is de macronutriënten die het meest bijdraagt ??aan de volheid en het eten van voldoende eiwitten kan je metabolisme (5) te verhogen.

Groenten, broccoli, bloemkool, spinazie, boerenkool, spruitjes, kool, snijbiet, sla, komkommer en selderij.

Er is geen reden om te vrezen dat deze natuurlijke vetten schadelijk zijn. Nieuwe studies tonen aan dat verzadigd vet hart-en vaatziekten risico niet verhogen. Om jouw maaltijden goed samen te stellen, controleer de low carb maaltijd plan en stel aan de hand van deze lijst low carb recepten samen.

Gezonde vetten

Stap 3 (Optioneel) – Oefening 3-4 keer per week

Als je wil afvallen is sport heel erg belangrijk. Sporten is iets dat je minimaal 2 – 3 keer per week hoort te doen. De beste optie is om naar de sportschool te gaan en dan wel 3-4 keer per week. Doe een warming-up, til gewichten, dan strekken. Als je nieuw bent in de sportschool, vraag dan een trainer voor wat advies. Door het heffen van gewichten, zal u een paar calorieën verbranden en voorkomen dat je metabolisme vertraagt, dat is een veel voorkomende bijwerking van het verliezen van gewicht

Studies over low-carb diëten laten zien dat je zelfs een beetje van de spieren kan krijgen terwijl je een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsvet kan verliezen. Als het heffen van gewichten geen optie voor je is, dan is het doen van wat makkelijker cardio workouts zoals hardlopen, joggen, zwemmen of wandelen ook goed.

Lekker joggen

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>